fbpx
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ANGELOPOULOS HAIR COMPANY

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Η ANGELOPOULOS HAIR COMPANY προσφέρει μια εξειδικευμένη πρόταση στον καταναλωτή η οποία στηρίζει την διαφοροποίηση του franchisee ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Δημιουργεί κερδοφόρα καταστήματα που απαντούν στις προκλήσεις της αγοράς και έχουν αποκτήσει το δικό τους πιστό κοινό που συνεχώς διευρύνεται. Συνδυάζει ευέλικτη, λιτή δομή χωρίς να απαιτεί υψηλή επένδυση και τεχνογνωσία και τοποθετείται στην αντίληψη του καταναλωτή ως μια premium υπηρεσία με την υπογραφή των πρωτοπόρων  και «δημιουργών» αυτής της αγοράς.

Η διαρκής αναζήτηση για καινοτόμες ιδέες και πρακτικές και η εισαγωγή νέων και επαναστατικών προϊόντων στην ελληνική αγορά, εξελίσσουν συνεχώς το concept και αναδεικνύουν την Angelopoulos Hair Company πρωτοπόρο στον κλάδο της.

Ξεχωρίζοντας σε έναν δυναμικό κλάδο

Τα καταστήματα του δικτύου Angelopoulos Hair Company απευθύνονται σε μια νέα αγορά που συνεχώς αναπτύσσεται και έχουν ήδη δημιουργήσει το δικό τους φανατικό κοινό! Χάρη στη δημοφιλή τεχνική λείανσης μαλλιών με τη χρήση προϊόντων κερατίνης που έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια, ενώ η αποτελεσματικότητα της μεθόδου συμβάλει στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της, διευρύνοντας συνεχώς την αγορά.

Τα καταστήματα Angelopoulos Hair Company απευθύνονται σε ένα ευρύ πελατολόγιο που αποτελείται από γυναίκες όλων των ηλικιών αλλά και άντρες οι οποίοι φροντίζουν όλο και περισσότερο την εξωτερική τους εμφάνιση.Κάθε γυναίκα και άντρας που θέλει λεία και υγιή μαλλιά, τώρα ξέρει που να απευθυνθεί!

Στα καταστήματα του δικτύου Angelopoulos Hair Company, πέρα από τις θεραπείες ισιωτικής λείανσης, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και εξειδικευμένα προϊόντα που χρησιμοποιούνται πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη θεραπεία για την ενίσχυση του αποτελέσματος και την καλύτερη συντήρηση του. Μέσα από ένα ακόμα profit center επιτυγχάνονται cross sales που αυξάνουν τη μέση απόδειξη!

Στρατηγικές συμμαχίες

Για περισσότερα από 40 χρόνια η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων κομμωτικής που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.

Η μακροχρόνια δράση, η φήμη και το σημαντικό μέγεθος της, λόγω της πολυκάναλης ανάπτυξης, έχουν εξασφαλίσει στρατηγικές συμμαχίες για την προμήθεια των προϊόντων της με τους ευνοϊκότερους όρους και λαμβάνοντας την μέγιστη δυνατή έκπτωση. Παράλληλα, έχει αναπτύξει τα δικά της private label προϊόντα τα οποία εμπεριέχουν την εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας.

Κάθε κατάστημα του δικτύου Angelopoulos Hair Company είναι εξοπλισμένο με τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και μάλιστα στις καλύτερες τιμές βελτιώνοντας το labor cost.

Ειδικός δε γεννιέσαι…γίνεσαι!

Ο υποψήφιος συνεργάτης δεν χρειάζεται απαραίτητα να προέρχεται από τον κλάδο της κομμωτικής, αλλά ακόμα και αν είναι του χώρου δεν χρειάζεται να έχει μεγάλη εμπειρία. Για την εξασφάλιση της ποιότητας και την προσωπική ανάπτυξη του προσωπικού η εταιρεία αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη εκπαίδευσή του.

Το δίκτυο φροντίζει ώστε όλοι οι συνεργάτες του να είναι άρτια εκπαιδευμένοι και πάντα έτοιμοι να παρέχουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους, προσφέροντας σε κάθε πελάτη το εκπληκτικό αποτέλεσμα που υπόσχεται το όνομα Angelopoulos Hair Company.

Ένα concept γεννημένο για κερδοφορία

Οι συνεργάτες της Angelopoulos Hair Company ξέρουν ότι βρίσκονται σε καλά χέρια, καθώς δραστηριοποιούνται σε μια ανταγωνιστική και αναπτυσσόμενη αγορά στο πλευρό του καλύτερου δικτύου. H μεγάλη εμπειρία της εταιρείας εξασφαλίζει στον franchisee την απαιτούμενη τεχνογνωσία καθιστώντας το κατάστημά του τον απόλυτο προορισμό για θεραπείες ισιωτικής λείανσης, ενώ τα πολλαπλά profit centers του εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις.

Ταυτόχρονα, η οργανωτική δομή και τα συστήματα διαχείρισης πελατών που παρέχει η εταιρεία, βοηθούν τον franchisee να χτίσει ένα ισχυρό πελατολόγιο και ανταπεξέλθει με επιτυχία σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ο μελλοντικός franchisee της Angelopoulos Hair Company θα λάβει:

  • Ισχυρό Brand Name που διατηρεί σταθερά υψηλή την επισκεψιμότητα του καταστήματός
  • Πολυκάναλη ανάπτυξη που εγγυάται την προμήθεια κορυφαίων προϊόντων αλλά και private label προϊόντων σε χαμηλές τιμές που ενισχύουν την κερδοφορία
  • Δυνατότητα πρόσθετων υπηρεσιών κομμωτικής που αυξάνουν τη  μέση απόδειξη και εξασφαλίζουν ακόμα υψηλότερες αποδόσεις.
  • Δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο
  • Επένδυση χαμηλού κόστους
  • Υψηλά περιθώρια κέρδους
  • Γρήγορη απόσβεση επένδυσης (19 – 21 μήνες) και άμεση κερδοφορία
  • Πιστότητα και επαναληψιμότητα πελατολογίου
  • Υψηλή Τεχνογνωσία
Επικοινωνήστε μαζί μας